رويدادها
شنبه 9 شهریور 1392 نكات مهم در خصوص انتخاب واحد دانشجويان مقطع كارشناسي پيوسته و ناپيوسته
نكات مهم در خصوص انتخاب واحد دانشجويان مقطع كارشناسي پيوسته و ناپيوسته

دانشجوي گرامي با توجه به اينكه مهلت انتخاب واحد نيمسال مهر 93-92 از تاريخ 09/06/92  لغايت 15/06/92  ميباشد جهت انجام انتخاب واحد به نكات زير دقت نماييد:
1-  كليه دانشجويان قبل از انجام انتخاب واحد، موظف به پرداخت شهريه ثابت  و بدهي قبلي خود مي باشند و در صورت عدم پرداخت، امكان انجام انتخاب واحد ايشان مقدور نخواهد بود. لذا قبل از انجام ثبت نام از مسير زير نسبت به دريافت گزارش 163(فرم واريز وجوه دانشگاه پيام نور) اقدام نماييد:
منوي اصلي --> آموزش --> گزارش هاي آموزش --> شهريه --> ليست ها و آمارها--> فرم واريز وجوه دانشگاه پيام نور
پرداخت شهريه از 3 طريق الكترونيكي، دستگاه خودپرداز و مراجعه به شعب بانك صادرات مقدور مي باشد.
تذكر1:  در صورت پرداخت الكترونيكي و  پرداخت از طريق دستگاه خودپرداز، پس از موفقيت تراكنش ، وضعيت دانشجو  از حالت بدهكار به فعال تبديل خواهد شد.
تذكر2: در صورت پرداخت از طريق مراجعه به شعب، مدت زمان تغيير وضعيت دانشجو از حالت بدهكار به فعال پس از پرداخت شهريه  از 24 تا 72 ساعت مي باشد.
تذكر3: شايان ذكر  است در صورت  عدم موفقيت تراكنش (در پرداخت غير حضوري) و برگشت وجه شهريه، وضعيت دانشجو مجدد به غير فعال تبديل خواهد شد.
2- كليه دانشجويان موظف به تكميل و بازبيني اطلاعات شخصي خود (اعم از كد ملي، شماره شناسنامه و ...) ميباشد لذا پس  از پرداخت شهريه نسبت  به تاييد اطلاعات اصلي خود از مسير زير اقدام نماييد:
آموزش > دانشجو > مشخصات دانشجو > تكميل و تاييد اطلاعات شخصي دانشجو
تذكر4: پس از تكميل اطلاعات، گزينه اطلاعات فوق مورد تاييد اينجانب مي باشدرا به
بله تبديل نموده سپس گزينه بررسي و اعمال تغييرات را انتخاب نماييد.
3- كليه دانشجويان متقاضي انتخاب واحد پس از انجام مراحل بالا از مسير زير نسبت به دريافت زمان و تاريخ ثبت نام اقدام نمايند:
 ثبت نام --> عمليات ثبت نام --> ثبت نام اصلي

1- تعداد واحدهاي انتخابي دانشجويان بر اساس معدل نيمسال قبل يعني ترم بهار (ترم تابستان محاسبه نمي شود)

الف) معدل كمتر از ۱۲ حداكثر ۱۴ واحد
ب) معدل 12 تا 99/16 حداكثر 20 واحد
ج) معدل 17 به بالا حداكثر 24 واحد
تبصره 1 : چنانچه دانشجويي در نيمسال قبل مرخصي اخذ نموده باشد ، معدل اولين نيمسالي كه قبلا مشغول به تحصيل بوده است ، ملاك قرار مي گيرد.
تبصره 2: حداقل واحد انتخابي دانشجويان مشمول استفاده كننده از معافيت تحصيلي 12 واحد مي باشد .
2- در صورتي كه نمرات دانشجويي در نيمسال قبل قطعي نشده باشد ، دانشجو بايد ضمن پيگيري جهت قطعي شدن نمره خود ، با محاسبه دستي معدل ، نسبت به انتخاب واحد با معيارهاي مذكور اقدام نمايد .
3- چنانچه دانشجو به هر دليلي (سهوا و يا باز بودت سايت به علت بروز شدن و ... ) ، بيشتر از حد مجاز انتخاب واحد نمايد و يا پيش نيازها را رعايت نكند ، در اين صورت واحدهاي مازاد و عدم رعايت پيش نياز پذيرفته نمي شود ، ضمن اينكه دانشجو شهريه را از دست مي دهد .
4- دانشجو ملزم است بر اساس برنامه ليست ارائه دروس رشته تحصيلي خود پيشنيازها را رعايت نمايد .
تبصره : چنانچه دانشجويي درس پيشنياز را يك بار مردود شده باشد ، مي تواند آن درس را با درس بعدي (پس نياز) به طور همزمان انتخاب نمايد . در اين صورت چنانچه دانشجو درس پس نياز را گذرانده ولي درس پيش نياز را مردود شود ، درس پس نياز پذيرفته مي شود اما بايد بلافاصله در نيمسال بعدي ، درس پيش نياز را تا دريافت نمره قبولي انتخاب نمايد .
5- دانشجويان نيمسال آخر (دانشجويي است كه حداكثر 24 واحد باقيمانده دارد ) در صورتي كه معدل كل آنها بالاي 12 باشد ، مي توانند كليه واحدها را بدون رعايت پيش نياز اخذ و بگذرانند اگر سيستم اجازه انجام اين كار را به آنها نمي دهد بايد به كارشناس رشته خود مراجعه كنند
6- چنانچه براي دانشجويان نيمسال آخردرس يا دروسي ارائه نشده باشد ، اين افراد بايستي در زمان انتخاب واحد نسبت به انتخاب واحدهاي ارائه شده اقدام نموده و سپس با مراجعه به كارشناس رشته تقاضاي خود را براي ارائه دروس باقيمانده بدهند تا در زمان حذف و اضافه نسبت به ارائه آنها اقدام گردد .
7- دانشجوياني كه فقط 2 درس نظري باقيمانده جهت اتمام تحصيلات كارشناسي دارند ، نيازي به انتخاب واحد ندارند . اين افراد با مراجعه به كارشناس رشته خود ، نسبت به دريافت فرم معرفي به استاد اقدام نمايند