رويدادها
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392 تذكرات در خصوص برگزاري امتحانات
تـــذكرات مهـــم امتــحانات پايان تــرم
همراه داشتم كارت آزمون و كارت دانشجويي براي ورود به جلسه الزامي ميباشد

1-دانشجويان موظفند حداقل 30 دقيقه قبل از شروع هر آزمون درحوزه امتحاني حاضر شده وحداكثر15 د قيقه قبل از شروع آزمون وارد جلسه امتحان شدهوبر روي صندلي خود قرار گيرند.
2-قبل از قرار گرفتن بر روي صندلي از اينكه پاسخنامه قرار داده شده بر روي صندلي ،متعلق به شما مي باشد اطمينان حاصل كنيد.
3-15دقيقه پس از شروع آزمون ،هيچ دانشجويي حق ورود به جلسه آزمون را ندارد.دانشجويان مي توانند پس از گذشت 20 دقيقه ازشروع آزمون در صورت امضا ليست حضور وغياب جلسه را ترك نمايند.
4-دانشجويان موظفند پس از دريافت نمونه سوال امتحاني وقبل از پاسخگويي به سوالات،عنوان درس ، رشته وگرايش تحصيلي ،كددرس،تعدادسوالات ،وقت آزمون را بدقت ملاحظه نموده ودر صور تداشتن مغايرت سريعاً مراتب را به نزديكترين رابط يا مراقب اطلاع دهند وتا رفع مشكب ،مسئله را پيگيري نمايند.
5-درج كد سري سوال بر روي پاسخنامه هاي تمام تستي الــزامي مي باشد.
6-پاسخنامه هاي تمام تستي مي بايست فقط با مداد مشكي ونرم پر گردد.
7-امضاي ليست حضور وغياب توسط دانشجويان مي بايست حتما با خودكار آبي انجام گردد.
8-ملاك حضور در جلسات امتحاني در درجه اول امضاي ليست حضور وغياب مي باشد لذا دانشجوياني كه در امتحان حاضر شده وصورتجلسه حضور وغياب را امضا نكنند غـايـب محسوب مي شوند.
9-دانشجوياني كه از چند پاسخنامه تشريحي استفاده مي نمايند موظفند تمام مشخصات خود را از قبيل نام ونام خانوادگي ،شماره دانشجويي ،نام درس ورشته تحصيلي خود را بر روي پاسخنامه هاي دوم وسوم نيزقيد نمايند.
10-در صورت داشتن هرگونه اشكال در سوالات، دانشجويان معترض به سوالات پس از پايان هرجلسه آزمون حداكثر پس از سه روز از برگزاري آزمون به مدت يك هفته اعتراض خود را در سيستم گلستان ثبت نمايند.
11-از پر كردن يا مخدوش شدن دايره هاي چهار گوشه پاسخنامه هاي تمام تستي اكيداً خـودداري كرده در غير اين صورت مسئوليت عدم اعلام نمره متوجه شخص دانشجو خواهد بود.
12-دانشجويان موظفند به دستورهايي كه به وسيله مسئولان اجرايي آزمون يا از طريق بلند گو داده مي شود پيروي كنند.
13-دانشجويان موظفند پاسخنامه هاي خود را تميز وبدون تا خوردن نگاه داشته وتحويل دهند.
14-كليه پاسخنامه هايي كه در اختيار دانشجويان قرار مي گيرندمي بايست داراي مشخصات دانشجو بصورت چاپ شده باشد.
                                                                                           ستاد امتحانات دانشگاه پيام نور واحد الوان